Spel som är inspirerade från filmer

Idag ska vi diskutera spelautomater som har fått sin inspiration från mycket omtyckta filmer. Filmer som har sänds på Bio, sålts i många upplagor och numera finns som spelautomater. Efter att ha testat dessa spelautomater råder det ingen tvekan om att dem är lika underhållande som filmerna själva. Spelautomaterna ger många tillbakablickar på karaktärer och ikoniska händelser från filmerna och likaså gör den underhållande musiken som spelas i bakgrunden. Vilka spelautomater med filmtema har du testat tidigare?

Nöjesparken där dinosaurierna lyckades rymma

Jurassic World är först ut med fem hjul, tre rader och hela 243 sätt att vinna på med mycket väl designad bakgrund som speglar filmen och fantastiska actionfyllda funktioner. Spelet har för tre olika free spins-funktioner (Creation Lab med Rolling Reels, Raptor Den med Wild Scatters och Gyrosphere Valley med Multiplier Trail) som du kan välja mellan, och det här är definitivt värt att överväga vilken Free spins-funktion du väljer då varje funktion ger dig olika förutsättningar. I Jurassic World kan du förvänta dig Scratter-symboler, wild-symboler och multiplikators som ger dig upp till 200 gånger din vinst.

Den amerikanska komedin om teddybjörnen som kom till liv

Ted står näst på tur och är en spelautomat som ger dig inte mindre än sex olika bonusspel att ta del av, allt från att landa på tre eller fler av bonus-symbolerna till att få Ted att avfyra sin Laser Gun på hjulen. Han skjuter då en stråle som studsar runt på skärmen och vrider de symboler lasern träffar till wild-symboler, för att ge dig vinnande kombinationer. Ted kan även spruta öl över hjulen. Symbolerna blandas i vinnande kombinationer, upprepade gånger tills allt skum är borta. Ted har även TV-fjärrkontroll och bong som aktiverar olika bonusspel.

Kriget mellan aporna och människorna

Planet of the Apes är sista filminspirerade spelautomaten som har fem hjul, två rader och 20 vinstspår. Den har en strålande design och grafik. Du har två Wild-symboler, en för Rise-spelområdet, och en för Dawn-spelområdet. Båda av dem ersätter alla symboler i spelet. Det finns också två olika Scatter-symboler, en för varje område. När du får tre eller fler Scatter-symboler i Rise-spelområdet får du 10 free spins. Under funktionen placeras antal samlade wild-symboler slumpmässigt ut på spelområdet. Dawn-spelområdet utlösa Dawn utlöser 15 free spins. Under denna funktion aktiveras multiplikator, extra wild-symboler och extra free spins.

Sammanfattning

Spelautomaterna ovan är fullproppade med bonusspel och extra funktioner. Det är mycket roligt att karaktärernas beteende och personliga drag speglas i spelautomaterna på ett mycket påhittigt vis. De filmer som vi har presenterat idag, är högt rankade på IMDB bland annat, och visas på TV och streamas världen över. Har du inte testat spelautomaterna tidigare tycker vi absolut att du ska ge dig in i filmernas värld och omfattas av mycket bra uppbyggda spelautomater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *